ontdek

Onze diensten

IMPORT & EXPORT

FINANCIERING & LEASE

CHIPTUNING
OP MAAT

ONDERHOUDS-BEURTEN

CAR CLEANING

0
Sinds

CONSIGNATIE VERKOOP

INBOUW-SYSTEMEN

BANDEN

0 %
Klanttevredenheid

Financiering & Lease

Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk een auto kan zijn voor uw bedrijfsvoering. Maar tegelijkertijd weet u ook dat de aankoop van een nieuwe auto een flinke aanslag kan zijn op uw werkkapitaal en liquiditeit.

Om ervoor te zorgen dat u gewoon door kan gaan met ondernemen, zonder dat u hiervoor een aanslag op uw liquiditeit moet doen, kunt u bij ons een personenauto leasen. Hiermee betaalt u de auto gewoon in maandelijkse termijnen, terwijl u economisch eigenaar van de auto bent.

Voordelen van een financial lease:

• Economisch eigenaar, de auto staat op uw naam.
• Mogelijk investeringsaftrek, in de vorm van de BTW van de aanschafwaarde.
• Transparant: altijd een vast maandbedrag.
• Bepaal zelf de looptijd en jaarkilometrage.
• Uw kapitaal kunt u laten renderen in uw onderneming.

Import & Export

Waarom je beperken tot het aanbod binnen Nederland als de hele wereld binnenhandbereik is? Een auto importeren is heel aantrekkelijk. Je kunt interessante en nieuwe auto’s in het buitenland vinden.

Wij kunnen het importproces ook voor u regelen. Van het vinden van de auto tot het volledig verzorgd importeren. Bij Poseidon Cars bent u aan het juiste adres. Wij importeren auto’s voor particulier en bedrijven.

Waarom is het voordelig om een auto te importeren via Poseidon Cars?

 • Grote besparingen
 • Wij bemiddelen het hele proces voor u.
 • U zult geen verrassingen tegen komen.
 • Wij zorgen dat de auto veilig getransporteerd wordt.
 • Wij zorgen ervoor dat de auto veilig wordt bewaard
 • Wij zorgen voor een gunstiger BPM bedrag
 • Wij leveren de auto af met een poetsservice.

Banden

Voor de juiste bandenmaat voor uw auto kunt u contact met ons opnemen, wij zorgen ervoor dat wij de juiste bandenmaat voor uw auto dezelfde dag, of binnen 1 werkdag kunnen leveren.

Om drukte te voorkomen kunt u ook een afspraak maken voor het monteren van uw banden, montage van de banden zijn inclusief balanceren.

Chiptuning op maat

Om het beste resultaat uit een chiptuning te halen kunt u terecht bij Poseidon Cars, met behulp van chiptuning kunnen we ervoor zorgen dat uw auto meer vermogen en koppel krijgt. Wij laten de chiptuning doen door professionals, die de software per auto handmatig aanpassen, hierdoor is de chiptuning dus afgesteld op de specifieke auto.

Inbouwsystemen

Naar wens van de klant kunnen wij audiosystemen, navigatiesystemen en alarmsystemen inbouwen dit wordt allemaal geleverd met een geldig certificaat.

Car cleaning

Wij zijn ervan overtuigd dat voor het behoud van de lak van uw auto, wassen met de hand de beste keuze is. 

Bij Poseidon Cars staat uw auto centraal en krijgt deze letterlijk persoonlijke aandacht.

Als automobilist bevindt u zich bijna dagelijks in uw auto. Het is dan prettig en belangrijk om in een schone ruimte te rijden. 

Niet alleen voor uw gevoel maar ook voor uw gezondheid. Wij als Poseidon Cars zorgen ervoor dat u prettig en gezond kunt rijden in uw auto.

Onderhoudsbeurten

Door op tijd contact op te nemen met Poseidon Cars voor een onderhoudsbeurt, voorkomt u pech op de weg, en natuurlijk ook de onveilige situaties en dure reparaties. Wij doen de volgende onderhoudsbeurten:

 • Grote onderhoudsbeurt
 • Kleine onderhoudsbeurt
 • Olie verversen
 • Airco onderhoud.

Consignatie verkoop

Poseidon Cars biedt u buiten het importeren van uw auto als bemiddelaar, ook de mogelijkheid om uw auto te verkopen als bemiddelaar.

Als u uw auto wilt verkopen zullen we in samenspraak met u een verkoopprijs bepalen, daarna plaatsen wij de auto te koop, hiervoor maken we een professionele fotoreportage, met een goede uitleg over uw auto. Uw auto komt op meer dan tien autosites binnen Nederland en Europa. Daarnaast wordt de auto actief gepromoot op de social media.

Voordeel van het verkopen via Poseidon Cars is, dat wij de auto van u nodig hebben, pas op het moment dat iemand reageert.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Login

Register

terms & conditions